1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479926 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2439958

Sv: Apropå ingenting...
Statler: Fast nonchalansen är rätt enkel att rätta till. Problemet är väl snarare att vi vunnit för mycket och tappat ödmjukheten, än att det är någon brist spelmässigt. Trots allt snack om svag defensiv så släpper vi in minst antal mål av alla lag, så nog fasen finns kapaciteten om man vill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Är den verkligen lätt att rätta till? Det är ett återkommande problem säsong efter säsong och jag tycker vi har en svag defensiv även om vi släppt i få mål. Jag motiverar det med att MoDo får problem med lag som är tyngre och defensivt skickliga och spelar den typ av spel som spelas i ett slutspel. Som det känns just nu har vi inte lärt oss ett dugg sen ifjol. Samma nonchalans och naiva spel.

Såga mig gärna sen när jag hade fel 😃
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det jag tycker talar emot den förklaringen är att det är de spelare som rimligtvis verkligen borde vilja ta chansen att visa framfötterna, är de som har presterat sämst.

Jag har svårt att förstå varför Niederbach, Sveningsson med flera inte är superhungriga och kämpar som djur för att ge ett långfinger åt alla som tvivlat.
Kommentera