1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474558 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2443395

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Är den verkligen lätt att rätta till? Det är ett återkommande problem säsong efter säsong och jag tycker vi har en svag defensiv även om vi släppt i få mål. Jag motiverar det med att MoDo får problem med lag som är tyngre och defensivt skickliga och spelar den typ av spel som spelas i ett slutspel. Som det känns just nu har vi inte lärt oss ett dugg sen ifjol. Samma nonchalans och naiva spel.

Såga mig gärna sen när jag hade fel 😃
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Statler:
Jag tycker att defensiven som helt är lite bättre särskilt under Karlin, vi känns välorganiserade. Däremot kan vissa spelare förlora sina dueller, de gör väl alla någon gång men Näsen kanske oftare än Ingman.

Tycker även att vi fått till målvaktsspelet. Skulle vara kul om Tex kom tillbaka snabbt nog.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Statler: Jag tycker att det är lite orättvist att plocka en match där man går in med lite fel inställning. Då kommer man alltid kunna dra sådana slutsatser. Det är klart att vi upplevs svaga defensivt, när de flesta uppspel vi slår går till en stillastående eller långsamt åkande spelare. När vi vinner puck har vi ingen som egentligen vill ha den, så vi blir överkörda av motståndarna. Inte minst Brickley verkade vilja vårda pucken, men hittade ingen att passa den till. Och dessutom var det ett fasligt drällande i anfallszonen utan tredjeman som säkrar.

Jag vill gärna tro att vi absolut har matererialet att vara bättre i det här slutspelet, men det bygger på att vi åker mycket mer skridskor och får igång passningsspelet. Varenda gång vi inte fått upp farten har det sett likadant ut, även om SSK igår kanske var det lag som varit klart bäst på att stoppa oss. Mot Löven var det ändå väldigt jämt, men igår var helt klart SSK bättre på alla sätt och vis. Undrar om de inte var det bästa laget vi mött hittlls.
Kommentera