1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483925 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2442575

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Ah, okej, då hajar jag. Du har alltså truppen den 5:e november som referens.

När jag pratar om att röra om i truppen så jämför jag tenderar jag att göra lite mer aktuella jämförelser, dvs vilka spelare som har hittat dynamik de senaste två dryga månaderna. Hur truppen såg ut i höstas när man kastade hejvilt i kedjorna i ett försök att få Marenis att hitta rätt känns rätt irrelevant idag kan jag tycka.

Jag kan även tycka att det är mer intressant att Aagaard har gjort 11 mål på 15 matcher och att både EJK och Södergran har kommit igång på allvar efter den 5:e november. Samt det faktum att Big Dick och Vela har spelat mycket ihop tidigare.

Men, alla är vi olika!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Ja, Aagaard spelar bättre och producerar bättre tillsammans med EJK.

Som jag sagt tidigare. jag älskar vår ledning på alla sätt utom ett. De är förbaskat dåliga på att komponera kedjor och backpar. Jag tar gärna det jämfört med taktiska tomtar som Gsrpenlöv eller Stråhle, men jag hade önskat att de faktiskt satte sig ned och analyserade sant granskade statistik bättre. Börja med att se moneyball.

Själv tror jag både Dickinson och Woods spelar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Ja, okej då förstår jag också.

Jag är väl inte emot någon lösning egentligen, men jag förstår resonemanget från ledningen om de väljer att ställa upp som under dagens träning.

Tror man kan hitta flera fungerande formationer i truppen då det främst är par av spelare som verkar ha klockren kemi med varandra. Vet inte om det var du, Rytter eller någon annan som listade radarparen i truppen vid något tidigare tillfälle.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Måste svida lite att Aagaard gjort hyfsat ifrån sej, haha
Kommentera