1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

422911 inlägg · 4024 ämnen

Inlägg #2443190

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Gusse:

Ja skitmatcher kommer alltid, detta var en av dom.

Kan ha smugit sig in lite falsk trygghet. Att man tänker att det kommer gå enkelt nu när Woods och Dickinsson är tillbaka och vi fått in Brickley på backen.

Kanske att vi slappnade av lite omedvetet. För detta är inte det modo och den nivå vi sett i 33 omgångar.

Sedan ska vi inte ta ifrån SSK nått. Dom spelade slutspelhockey och var täta och fick ner vår fart och vann närkamper. Detta måste vi lära oss hantera och matcha.

Bra match av SSK och de kommer säkert bli en tuff utmaning för de som får dem i ett slutspel.

Kanske ett av lagen jag sett som haft bäst struktur i försvaret över 60 minuter. Lät oss aldrig få igång något eget spel och vi lyckades aldrig hitta ett motmedel. Har vi åkt på så här många spelvändningar mot oss i någon match i år?

Hatten av till Södertälje som gjorde en bra match och vann helt rättvist.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Rytter: En bra/nödvändig förlust. Även om det kanske inte finns något som en bra/nödvändig förlust så känner jag att denna är just det. Kan inte minnas en match där vi spelat med så lite ödmjukhet som ikväll.

Jag tror att matchen ikväll var särdeles nyttig inför kommande slutspel. Finns mycket video att titta på efter den här matchen, många läxor att lära. Tycker inte att någon spelare, bortsätt från kanske Södergran, gjorde en helgjuten insats men jag känner samtidigt att vi kommer ha nytta av debaclet.

De långa anfallen med mycket snurr i anfallszon kräver mycket bättre noggrannhet kring linjerna. Sen gjorde Tälje en riktigt bra match. Brickley bedöms inte ikväll men jag tycker inte att hans prestation gav mig något annat än gråa hår. Tycker vårt PP är sönderläst och att vår box var feltimad hale tiden.

Den här matchen kommer Karlin kunna dra nytta av och jag hoppas att det kommer ett par till innan det beger sig. Det kommer bli ett antal sådana här plattmatcher innan drar igång.
Kommentera