1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481443 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2443218

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Bad_Brett: Sven gör inte någon direkt dålig match idag, men Niederbach var tyvärr oerhört svag och tillsamman med Theo blir det ju katastrof bakåt, till det kör man Brickley som är svag defensivt och Ingman så blir det verkligen en tårta av dålig defensiv karaktär.

Nej Karlin måste börja inse att den kedjan är dåligt komponerad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Gavelo:

Ja Niederbach hade ingen bra kväll. Var väl han som missade markeringen framför mål på Albas styrning och sedan försökte dribbla som sista man vid blå och vi åkte på kontring till 3-1.

Är tydligt varför han inte slog sig in i SHL, har lite att jobba med. Sedan är det tydligt varför han inte lirar center, då krävs det mer ansvarstagande än vad han visade upp idag.

Nej ju får vi bara hoppas att det är hyfsat bra med Dick och att han inte blir borta för länge.

Svårt att tolka karlins svar, tyckte han sa att han pratat med mange h snabbt och att de tror att det ändå är bra men måste kolla igenom det.
Kommentera

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Gavelo: Jo Sven var urusel. Håller pucken en halv sekund för länge, överarbetar situstioner, passningarna vobblar, tappar puck i farliga lägen och tar alldeles för långa byten, vilket gör att han saknar ork i hemjobbet.

-3 ikväll är inte en slump.

Sedan suger Niederback och Vela för tillfället också. Men alla var ju överens om att det var jättebra att peta EJK till fjärdekedjan...
Kommentera

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Gavelo: Brickley presterar väl ungefär exakt som förväntat i hans första match. Samma med Woods. Mer osynk än något annat.

Sen är det för tamt på alldeles för många håll. Inte hela sanningen, men tycker det var bra beskrivet av Karlin att många som har tagit ett stort ansvar tidigare kan ha tagit ett steg tillbaka nu med intåget av de tre "stjärnorna" idag. Med tanke på att de som kommit in inte är i fas så blir det ju pannkaka av det hela.
Kommentera

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Gavelo: Ibland känns det som någon tjurig mentalitet. Man verkar fullständigt oförmögna att ändra de tänkta kedjorna, även om det överhuvudtaget inte fungerar. Som om man vill bevisa någonting.

Aagaard som varit så bra på slutet försvann fullständigt idag också. Förstår inte varför han absolut ska spela med Woods. Visst de är bra, men jag tycker man får ut mer genom att sära dem. Sedan hade Woods noll timing idag.
Kommentera