1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2443227

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
J F K: Jävlar vad ni går på om Sven/EJK/Aagard. Det kedjan var mer eller mindre konstant kritiserad under hela fjolåret för att det inte ”lossnade”, förutom under slutspelet.
Näsén/Bernhardt har spelat ihop 1,5 säsonger och gett oss många segrar, men nu ska dom plötsligt säras på?
Ni som frågar efter konstant förändring, ser ni inte att allt förändrats den senaste månaden? Det är snarare brist på kontinuitet som är vårt problem just nu.
Sen var precis som förväntat Woods och Dickie(det lilla han spelade) väldigt blek idag. Har massor att hämta ur dom två.

Vi var vek i närkamperna och ser lite trött ut, inte ens Ingman var riktigt ”där” ikväll.
Guden släpper några enkla mål men vi släpper också till ett antal kontringar. Tror vi släppt fler kontringar de senaste 4 matcherna än vad vi gjort totalt på resten av säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Nucky: Jag tycker du överdriver, inte många som vill ha konstant förändring, det verkar du ha målat upp själv, däremot är väl det flesta här rörande överens om att Sveningsson, Niederbach och Vela/Jacobsson inte är en lyckad trio, -3 på den kedjan idag och har det senaste 5 matcherna varit våran klart slarvigaste och svagaste kedja, här bör man göra en vettig förändring för att iaf inte vara så förbannat usla defensivt.
Kommentera

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Nucky: Jag tyckte Sveningsson, EJK och Aagaard var bra hela säsongen ifjol. Det kanske var andra som klagade, men jag tyckte att man fick ut mer av spelarna som kedja än de är individuellt.
Kommentera

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Nucky
Ser i efterhand, jag tycker ändå vi skapar tillräckligt för att göra mål men får inte in puckarna. Rätt så säker på att vi kommer börja vinna igen även mot topplag, och förstalinan var lite osynk.
Kommentera