1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479812 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2443256

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Monno:

Eller så är det det vanliga. Spelat lite, kommer in och går på rus i början, sedan av mattas efter ett gäng matcher för att få en svacka innan formen stiger igen.

Niederbach har så mycket skicklighet men mycket är nog mentalt nu, han försöker lite för svåra saker och ska vara överkonstruktiv och kramar klubban för hårt. Han hade behövt sätta sitt skott i stolpen för att få lite med sig.

Men det är bara för honom att borra ner huvudet och jobba hårt för att komma tillbaka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Rytter: Ja han tar två dåliga beslut idag som båda ger ett mål i baken. Men var är vårt säkerhetstänk hos övriga. Hur kan han stå som sista man på blålinjen utan att någon ens funderar på att han faktiskt kan tappa pucken och kampen där. Jag tyckte att han försökte dra iväg den längs sargen men att den studsade på spelaren som kom igenom.

Vi har spelat honom i 15 konstellationer och just nu med Sven som är helt hopplös i sina beslut och är i en permanent? formsvacka. Vela har uppenbarligen inte kommit igång ännu och det är säkert svårt med två helt iskalla kedjekamrater.

Niederbach gör oftast ett bra jobb i det tysta även om poängen inte kommit. Men jag vill påstå att det är för att kedjan är totalt dysfunktionell vilket är förståeligt med tanke på hur mycket det har roterats.

Jag köper att Karlin inte vill hålla på och ändra mer för att försöka få till en andrakedja som kan spela ihop, men jag är nog enig i att vi behöver dansken tillsammans med EJK och Sven. De fungerade i slutspelet förra året, de klarar den typen av spel, låt dem då spela ihop för Sven fungerar inte med någon annan. Vi har försökt hela säsongen och han får det inte att stämma.
Kommentera

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Rytter: Han behöver nya kedjekamrater.
Kommentera