1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478171 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2443389

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
J F K: Jag håller med. Han kan vara en tillgång. Men Karlin och gänget tar kanske lite lättare på grundserien med tanke på hur mycket vi leder med. Sven kommer inte att komma igång genom att sitta på läktaren heller och det är därför de envetet kör vidare.

Svårt det där, man tycker att han borde vara i en utvecklingsbar ålder och hade säkert hoppats på att han skulle ta ett kliv framåt den här säsongen. Det har ju totalt uteblivit. Hans frustration som sipprat fram i vissa intervjuer är inte särskilt smickrande heller för hans del heller.
Tycker att det är dags att spela honom med EJK och Aagard och se om det fungerar,. EJK och Aagard kan vårt spelsystem utan och innan och Sven kan vara en mer loose cannon, medan Niederbach och Vela har tillkommit under säsongen och därför inte har spelsystemet lika befäst och de kommer aldrig att komma in i det om de inte får en bättre tredjelänk. Levererar Sven fortfarande inte i den omgivningen, ja då är det dags att han får vara extra.

Det är därför Niederbach levererade direkt med Woods/Dickinson (minns inte vem av dem det var)+Aagard. Han hade två som fattar vårt spelsystem runt sig och då blir det genast lättare att spela i den formationen. Jag är säker på att Vela och Niederbach kommer att bli bättre och bättre när de blir mer bekväma med spelsystemet, men tills vidare är det nog rimligt att omge dem med spelare som är rutinerade i hur vi spelar. Velas hattrick är inte en slump heller. D

Brickley hade någon dålig sekvens, men det är klart att han har massor av extra att tänka på när han ska komma in i vårt spelsystem och då kommer lite enkla misstag. Dock passningssäker med hög kvalitet. När han och Ingman spelat ihop sig och saker sitter i ryggmärgen blir detta bra.

Berg såg bättre ut igår, skönt att han fick måla.

Sen återigen, Södergran är så extremt stark och är kung på att skydda puck. Jävlar vad bra han är, får han bara till avsluten så kommer det bli en slutspelsjoker av rang. Han hade inga problem att hålla undan "tunga" SSK och han fastnar nästan aldrig vid sargerna utan tar sig förbi.
Kommentera