1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484747 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2443391

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
J F K: Jag tycker det ser ut som vi verkligen varit i en formsvacka de senaste 8-10 matcherna.
Ser egentligen ingenting som klickat under denna period, visst har vi haft en del skador och ett ganska skakigt målvaktsspel, tyvärr.
Mot SSK såg det i det stora hela inte mycket bättre ut, trots full truppdär många underpresterar.
Vi blev ganska lätt utmanövrerade av SSK och en svag Gudlevskis gjorde det inte mycket bättre samt att vi var iskalla i offensiv zon och skapade nada.

Vi måste komma ut ur svackan snarast!
Kan Vela och Brickley skapat mer oro i truppen än välbehag?
Igår var Vela helt osynlig och Brickley direkt dålig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - MoDo Hockey 2023-01-11
Robin Ztorken L: Finns nog flera delar som påverkat spelet i negativ bemärkelse den senaste tiden. Den enklaste förklaringen är väl att Woods har missat 13 matcher, Dickinson 6 och AP 3-4.

Jag tycker det är tydligt att vi har väldigt många spelare som är ur fas när man kollar på matchen igår. Stillastående passningar, lite off i positioneringen och lite för långsamma och dåliga beslut.
Det kommer ta ett tag innan Woods, Dickinson och Brickley kommer in i grejerna. Vela börjar bli något varm i kläderna men då är kedjekamraterna iskall istället.
Tycker Bernhardt och Näsén gör en ganska ljummen insats igår, absolut inte katastrof men de driver ju mycket av spelet i vårt lag och vi lider när de går ner sig. Addera ett andra backpar där det inte riktigt stämmer ännu på det, så förstår man ju att det är för många delar som inte fungerar samtidigt.

Är inte orolig för framtiden då det är mer kortsiktiga problem i min värld, men det är smärtsamt just nu.
Kommentera