1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474689 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2443442

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Håller med om att den är bättre än förra säsongen och ingen är perfekt. Vi får också ta det goda med det onda när det gäller våra offensiva backar. Och det är klart det är ett pris att betala för att spela offensiv hockey.

Men min läktarproffs summering hittills under säsongen är att vi inte har tillräckligt bra försvars- och målvaktspel för att nå längre än förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Statler: Det är ju det här med hönan och ägget också, är vår offensiv svagare för att motståndarna hittat ett sätt att försvara sig mot oss eller är det pga det man upplever som lägre intensitet och att vi förlorar mer närkamper?
Samma med passningsspelet, är vi helt enkelt ur form eller är det motståndarna som lärt sig störa oss lättare?

Tror själv det är en kombination men beror mestadels på oss själv. Vi kommer inte längre med samma fart i mittzon längre, och vi kladdar betydligt mer med pucken i egen zon.
Några av våra backar försöker nästan stillastående spela sig ur vår zon med 7-8 pass mellan varann. Betydligt större risk att vi då spelar fast oss själv.
Jag saknar Norén enormt i uppställningen, han är grymt skicklig på att sätta igång spelet snabbt med antingen ett snabbt pass upp till forwards eller så driver han upp själv med pucken likt Hedberg och drar upp tempot.

Sen hoppas jag Tex kan vara tillbaka snart. Guden gjorde det svårt för oss igår att göra match av det, speciellt när det inte riktigt kuggar i för stora delar av laget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Statler: I podden Nedsläpp MoDo där Mattias Persson och Pelle Hägglund är medverkare har det nåtts uppgifter till Niklas Granberg, som tidigare är agent, att MoDo är ute efter en forward i Finland. Namn ville han inte gå in på.
Kommentera