1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2443500

Sv: Apropå ingenting...
Statler: Vi spelade fortfarande bra en kort period efter att Woods blev skadad i mitt tycke. Niederbach kom in som en bra injektion i 2-3 matcher mot ÖIK, Mora och Löven. Svackan började eller blev mer påtaglig när vi åkte på magsjuka på en hel drös spelare inför bortaturnén mot TAIF, KIK och AIK som sedan kröntes med skadan på Dickinson mot SSK - även om jag tyckte vi var bättre större delen av den matchen mot SSK och vann rättvist i slutändan.
Sen dess har det varit sisådär spelmässigt, även om vi har gjort någon enstaka bra match som mot Västervik innan jul där vi dominerade från start.

Håller med om att vi har det svårare mot lag som är bra på att gegga upp matchbilden med en tight defensiv som ÖIK, SSK och Löven, men jag är inte redo att döma ut laget när vi är i en fas där vi ska få in både nya och gamla gubbar in i spelet igen. Den processen kommer nog ta ett tag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Vi ligger på en stabil tiondeplats sett till de 4 senaste matcherna, vore kul om man lagade till ett seger-recept igen.

Djyyyrgårn ligger på en stabil trettondeplats i samma formliga, känns redan lite bättre
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Det är sant även om vi hade problem med ÖIK även den gången. Det var några matcher där som spelet hölls upp okej. Inget lag klarar sig med såna skador utan påverkan såklart och kanske är det ”bara” en svacka och vi behöver ha tålamod med de nya. Hoppas du har rätt och är glad att du är mer optimistisk än mig. Jag fortsätter nog vara gubbsur och lite pessimist ett tag till då jag ser samma tendenser som tidigare säsonger.
Kommentera