1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478138 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2443493

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tycker det sett rätt dassigt ut under en längre period, ända sen Woods blev skadad. Men tendensen att det är problem mot lag som spelar tight som SSK. Som du säger när farten inte finns ser det inte bra ut. Jag befarar att det här såhär det kommer se ut i slutspelet. Visst var det jämnt mot löven men ändå alldeles för runt. SSK var väldigt bra men matchen igår bekräftar mina farhågor att vi inte har kan spela slutspelshockey. Håller med om materialet som borde passa så hoppas det tar sig.

Jag låter väl som värsta pessimisten nu och hoppas jag har fel men jag ser inte ett lag som kommer spela om shl-platsen utan det blir platt fall mot något tungt defensivt lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Statler: Vi spelade fortfarande bra en kort period efter att Woods blev skadad i mitt tycke. Niederbach kom in som en bra injektion i 2-3 matcher mot ÖIK, Mora och Löven. Svackan började eller blev mer påtaglig när vi åkte på magsjuka på en hel drös spelare inför bortaturnén mot TAIF, KIK och AIK som sedan kröntes med skadan på Dickinson mot SSK - även om jag tyckte vi var bättre större delen av den matchen mot SSK och vann rättvist i slutändan.
Sen dess har det varit sisådär spelmässigt, även om vi har gjort någon enstaka bra match som mot Västervik innan jul där vi dominerade från start.

Håller med om att vi har det svårare mot lag som är bra på att gegga upp matchbilden med en tight defensiv som ÖIK, SSK och Löven, men jag är inte redo att döma ut laget när vi är i en fas där vi ska få in både nya och gamla gubbar in i spelet igen. Den processen kommer nog ta ett tag.
Kommentera