1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483629 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2448297

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
Icing-Ove:

Skön seger!

Brickley och Vela är kanon köp!

Vela går fram som en stridsvagn och måste vara en mardröm att möta. Synd att han inte fick måla i det snygga flygande anfallet.

Brickley är lugn och trygg med puck. Hittar rätt passningar som ger forwards fart och tid. Passningarna sitter ofta stenhårt på bladet. Visade idag även upp en bra defensiv och var jobbig längs sargerna. Han kommer nog bara växa. Här verkar Gradin ha träffat rätt igen, extremt nyttig tvåvägsback med spets i offensiven.

En styrka att vända tillbaka matchen då DIF var riktigt bra första 5-10.

Tänk på att vi ska in med Dick + ny forward till detta. Ser jävligt bra ut.

DIF ser å andra sidan inte speciellt bra ut, försvarsspelet påminner om oss under styf/ville, de är lite överallt och har ingen trygghet. Sedan har de skickliga spelare som kan hota framåt men spelar vi efter vårt system och med fokus är jag inte alls rädd för dem.

Skönt att vi fick deras målis utbytt och ger honom lite att fundera på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
Rytter: Gradin har nog fattat att spelare som Vela och Kaut är viktiga, samma med typer som Brickley och Salmela. Behövs tid att komma in. Ser bra ut. Liknar en maskin där såna som Sven och Niederbach inte behöver känna stress utan kan jobba i fred. Jag saknar fysiskt spel, men är ju en idiot som ibland kan hockey.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
Rytter: DIF hade dock 2 eller 3 ordinarie backar borta kan förstås påverka försvarsspelet.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
Rytter:

Glömde en sak.

Jag hoppas södergran avgör säsongens sista match. Han är jävligt bra men får ingen utdelning i poäng. Han utmanar, han är kraftfull, han går på mål, han gör precis allt rätt utan att få utdelning.

Men karaktären där, han bara fortsätter att jobba på trots det går emot. Hoppas verkligen han blir vår joker i ett slutspel och får avgöra matcher. Det är han värd.
Kommentera