1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478719 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2448394

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
Gavelo: Jo, det är klart att man kan få väldigt mycket för 4 miljoner, men alla värvningar blir inte kanon heller. Ta HV som inte fick särskilt mycket utväxling för sina 1,5 mille för Kelleher. Fasthållen och borthakad mot Löven så gjorde hans speed inte mycket. MoDos sista värvning (?) och de Löven tar är absolut inga givna succéer även om de kostar mycket pengar.

Det är väldigt skönt att vi fått in Vela och Brickley så pass tidigt att de verkligen kommer in i spelet också. Om Löven värvar en samspelt kedja kan det vara en riktigt bra lösning, men annars ska man hinna bygga kemi och passa ihop pusselbitarna.

Jag måste medge att jag är väldigt positivt överaskad av Vela och om han höll sig kall igår är det ännu bättre. Han blir verkligen nyttig i slutspelet och i MoDo verkar han dessutom minskat de onödiga utvisningarna ganska rejält. Har för mig att han var väldigt mycket utvisad i VVIK, men att han hållit sig på banan hos oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
J F K: Kanske Vela ska hålla en intern kurs om hur man INTE faller för provokationer?

OP, Aagaard, och några till har en hel del att lära där. Och vi skulle cruisa mot Löven ;)
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
J F K: Instämmer att Vela är kung.

Tycker vi har ett lag som köper sina roller 100%. Tredje och fjärdekedjan går ju med lust och glädje in och tar det defensiva arbetet. Sen har de en fantastisk offensiv sida också som dyker upp då och då. Titta på AP, Mannberg, EJK. Allihop har en ganska stor offensiv uppsida när tillfälle bjuds.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
J F K: Så är det absolut 👍🏼
Som jag skrev, Modo sitter i förarsätet truppmässigt men jag räknar aldrig bort löven.

Gällande Vela så tycker jag han spelar bättre nu än vad han gjorde som bäst i Västervik, jag skall erkänna att jag var väldigt tveksam till om han skulle vara den spelare vi hoppats på, och i början såg det tungt ut men på det senaste 2-3 matcherna har han överbevisat mig och spelar just nu sin bästa hockey i allsvenskan.

👍🏼
Kommentera