1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478927 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2448385

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
Silly: Givet är att vi har en fördel på Löven, men för (4 ?) miljoner kan man nog hitta kompetenta spelare för Allsvenskan i finska ligan, spelare som ligger strax under dom där toppspelarna Shl klubbarna letar efter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
Gavelo: Har Löven 4 miljoner att värva spelare för?

Spontant skulle jag säga det ska mycket som ska in för det ska klaffa. Får man loss Ottosson som kan speliden, en back och en målskytt till andra kedkan ser det väl okej ut, men det gör oftast marginell skillnad att spetsa laget i slutet av serien, hade varit bättre värva i November då.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF 2023-01-18
Gavelo: Jo, det är klart att man kan få väldigt mycket för 4 miljoner, men alla värvningar blir inte kanon heller. Ta HV som inte fick särskilt mycket utväxling för sina 1,5 mille för Kelleher. Fasthållen och borthakad mot Löven så gjorde hans speed inte mycket. MoDos sista värvning (?) och de Löven tar är absolut inga givna succéer även om de kostar mycket pengar.

Det är väldigt skönt att vi fått in Vela och Brickley så pass tidigt att de verkligen kommer in i spelet också. Om Löven värvar en samspelt kedja kan det vara en riktigt bra lösning, men annars ska man hinna bygga kemi och passa ihop pusselbitarna.

Jag måste medge att jag är väldigt positivt överaskad av Vela och om han höll sig kall igår är det ännu bättre. Han blir verkligen nyttig i slutspelet och i MoDo verkar han dessutom minskat de onödiga utvisningarna ganska rejält. Har för mig att han var väldigt mycket utvisad i VVIK, men att han hållit sig på banan hos oss.
Kommentera