1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480210 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2450163

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Grötskalle: Ja gud, jag börjar bli nervös, bara potentiellt 10 poäng ner till Björklöven, som har 2 matcher mer spelade. Katastof eller?

Tycker inte insatsen är katastrof. Ja, Bernhard ger bort matchen i första. Däremot spelar vi mycket tuffare generellt. Dif spelarna föll hela tiden i närkamper, de har en målvakt som gör en fenomenal insats och helt ärligt så har de lite flyt också. Men närkampsspelet tyckte jag vi steppade upp i och visade tuffhet. Sen är det sedan gammalt att när modo börjar spela tufft och det blir gruff så får vi alltid en extra utvisning mot oss.

Ingen kedja gör någon kanoninsats, men tycker ändå att det ser stabilt ut.
Näsén och Bernhard får mycket skit, och ja det är en bra väckarklocka för dem. Jag är rätt säker på att ingen av dem är särskilt nöjd med vad de presterat idag, för det blev väldigt uppenbart i en tight match att misstagen kostar oss matchen.

Började titta på andra halvan av första perioden och då tycker jag vi är inne i ett bra flow, alla kedjor får tryck.

Niederbach missade pucken på den genialiska framspelningen av Brickley. Woods fick inte upp pucken över benskyddet... Större marginaler är det inte.

Brickley tycker jag ser säker ut, han är inte rädd för att hålla pucken heller och istället för att slå iväg en chanspassning så väljer han hellre sargen när medspelarna försvinner utan en tanke på att göra sig spelbara.

Var nu inte så missnöjda hela tiden. Det är bra att DIF blottar våra svagheter NU, det ger oss möjlighet att förbättra saker. I det läget vi är nu föredrar jag att förlora lite matcher mot dessa lag där de hittar sätt att låsa ner oss. Det enda som det gör är att vi får möjlighet att utvecklas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Hakning-Henrik: Jag håller i princip inte med dig på en enda punkt. Det är ängsligt och håglöst från start. Bättring efter timeouten men då ger Bernhard bort ett mål. Sen i andra är det något bättre återigen men det saknas tempo och det ser segt ut.
Första och andra femman är helt iskalla. Små marginaler tycker jag är väldigt generös bedömning, jag tycker inte vi är där alls. Det är en helt bedrövlig match mot ett lag som har 6 raka förluster. Kristers och Brickley godkänt, resten underkänt.

Jag tycker vi har tappat det helt. Slarv, nonchalant och obefintlig matchcoaching. Vi är långt från shl-form.

Men glad att du är mer optimistisk än mig 😍
Kommentera