1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

412375 inlägg · 4011 ämnen

Inlägg #2452699

Sv: Silly season
Gavelo: Bernhardt har verktygen tekniskt och fysiskt, men...

Det som är irriterande är att man känner att han har så mycket mer i sig. Om Snygg-Hasse fick ut 200% av sin talang som tog sig till NHL, så känns det som att Bernhardt fått ut 30% av sin potential.

I intervjuer känns det ibland tveksamt om han ens spelat matchen för han ser så oengagerad ut och hans svar är mest plattityer och väldigt lite tyder på att han verkligen var närvarande. Jag skulle vilja ha en Foppa som fråser och är sur när det går tungt, eller en Aagaard som blir så glad om vi gör mål eller vinner att man själv blir alldeles varm i kroppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Ja jag håller med i det, visst är det svårt att tolka ett till synes tomt ansikte men i ganska många situationer ute på isen så gör han inte jobbet.
Jämför man med tex Ingman som har sämre verktyg men som ändå känns som en mer komplett back så blir det tydligt att inställning och arbetsviljan skiljer sig enormt mellan dessa 2.

Jag har tex aldrig sett Berna dra ett slagskott i sargen till iceing när han är pressad i egen zon utan då letar han ist något bakomryggen pass eller försöker sig på några hisnande dragningar framför egen kasse så hjärtat hoppar upp i halsgropen, det tycker jag skiljer Berna och till viss del även Näsén från alla övriga backar.
Mot sämre motstånd så går det oftast bra men mot bättre motstånd så blir det värre.

Jag gillar Berna skarpt men det finns några saker han behöver förbättra om han skall klara tempot i Shl
+1
Kommentera