1150x200-header2.png

MoDo Hockey

466102 inlägg · 4071 ämnen

Inlägg #2453251

Sv: MoDo Hockey - Vita Hästen 2023-01-25
Gavelo:

Nubär det ju svårt att ta det som bevis.

Även ifall de kör stenhårt och spelarna är nedtränade kan han ju inte stå och säga detta i en intervju.

Karlin vill inte skylla på något utan vill få spelarna att utvecklas och lära sig och klara en hård träning i kombination med matcher.

Dessutom kan man ju inte som ledarna ge spelarna en ursäkt varför det ser ut som det gör. Då underminerar ju karlin sig själv, antingen måste han dra ner på träningen om han vill vinna matcher eftersom det är anledningen till att det är segt eller så ger han spelarna en legitim ursäkt att spela dåligt eftersom det är ok då man är i en hård träningsperiod.

Jag tror definitivt att man lagt om upplägget för att hitta en topp senare, det kan de kosta på sig då de inte krigar om position som övriga lag.

Dock så oavsett hur hårt man tränar så får det inte se ut som mot VH, då måste man anpassa spelet efter formen och matchbilden.

Jag tror det är detta karlin menar, han vill inte använda det som ursäkt och förväntar sig att man ändå ska kunna slå en pass och ta rätt beslut oavsett ifall benen är trötta pga tyngre träningsperiod. Att vi sedan inte har farten just nu kan han nog ha överseende med ifall det är så att man tränar tungt just nu.

Då det ser så segt ut på många och speciellt de som matchats lite hårdare i serien tror jag faktiskt den ändrade träningen kan påverka spelet just nu.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Vita Hästen 2023-01-25
Rytter: exakt, ska han stå där å vara puttig nuttig i tv? Skylla ifrån sig? Tycker svackan i grunden kan vara bra, nu får alla bita ihop och försöka vinna matcher trots att energinivån uppenbarligen är superlåg.

Sen, tyckte vi hade hyfsat bra defensiv ändå givet matchbilden. Guden var riktigt bra.
+1
Kommentera