1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480323 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2453273

Sv: MoDo Hockey - Vita Hästen 2023-01-25
Tarasov: Det är nog inte särskilt vanligt men säsongen summeras efteråt. Jag har nog en helt annan syn där jag tycker svackan är djup och långvarig, sen december och runt 15 omgångar. Det är alldeles för runt i anfallszon och i egen zon behöver jag nog inte ens kommentera… Är det så illa att vi inte har nån rejäl spets utan Dickinson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Vita Hästen 2023-01-25
Statler: För 15 omgångar sedan så hade vi just kört över Västerås med 6-1 och var i färd med att vinna över Mora med 6-3 och Löven med 5-2.

Jag tycker AIK borta 2/12 var rejält dålig rent spelmässigt och början på en svajigare trend. Vi hade dock en del bättre insatser efter den matchen med ett jämt möte hemma mot Södertälje, en total utklassning nere i Västervik samt en stabil insats hemma mot Västerås i mellandagarna. Underliggande siffror pekar på en hyfsat solid defensiv fram till nyår också - med få lägen mot oss, få skott mot oss rent allmänt samt i skottsektorn och även få insläppta mål.

Jag tycker perioden från slutet av november till nyår handlade mer om den plötsliga avsaknaden av Riley, Josh och Adam. Skulle säga att det är från och med nu i januari som man sett en större svacka eller dipp över hela laget.

Timrå avslutade svagt i februari när de gick upp och HV71 hade en svag period i både december och januari förra året.
Kommentera