1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2457403

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
Tarasov:

Såg matchen med lite fördröjning. Läser ikapp här och undrar om matchen jag såg är samma som kommenterades här.

Tycker vi gör en helt ok match, offensiven är bra förutom målen men finns lite förbättring i övriga delar samt pp.

Känns ändå som vi har en svagt stigande form.

Hela andra är ju en överkörning med 17-8 i skott. Helt sjukt att det står 0-1 efter två. Halloran hade väl själv 4-5 heta chanser, Vela några fina lägen, ohlsson mfl.

Vad får Västerås för mål egentligen 0-1 är ju svagt av nygren, 0-2 så sitter pucken fast i ohlsson 2 sek innan den ramlar ner perfekt för Västerås.

Halloran är klass, bra fart, kreativ, tar sig till skottlägen och vågar avlossa ofta, han borde gjort 2 idag. Men det som förvånar mig är att han besitter bra spelsinne och passningsspel, från shl såg jag mer honom som en speedkula med bra skott. På denna nivå visar han upp ett betydligt bredare register.

Sist Frycklund är ju direkt skadlig för sitt lag. Vad gjorde han för gest mot modoklacken när han åkte ut?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
Rytter: Jag vet inte hur många enkla passningar som går 2 dm upp i luften, eller missar bladet med två meter. Brickley sticker tyvärr ut negativt på den fronten, men till hans försvar så är nästan alla dåliga på att göra sig spelbara.

Sveningsson är en fullständig katastrof i powerplay, Aagaard har gått från hetast i laget till totalt osynlig och Woods har klister under skridkorna.

De fyra senaste matcherna har vi gjort 5 mål under ordinarie matchtid. Björklöven har gjort 18. Mora har gjort 20.

Det är vid den här tiden på året vi bör varva upp och vinna matcher med 8-0, inte slåss för att ta poäng av strykgäng som Västerås och Vita Hästen.

Hoppas verkligen att det beror på intensivare träning eller att det går förkylning i laget, för jag är verkligen oroad över att vårt grundspel tycks vara som bortblåst. Sedan kommer vi såklart ta poäng ändå eftersom vi har en mycket bättre trupp än alla andra lag.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
Rytter: Frycklund gjorde en form av "gråt-emoji" när han åkte ut.
Formidabelt moget beteende av en vuxen människa
Låst ämne