1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479913 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2457936

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
Tarasov:

Halloran har varit en riktig injektion i laget.

Skapar mycket på egen hand, skottvillig bara oflyt att han inte gjort 2-3 mål redan för han har haft riktigt fina lägen. Bara det inte sätter sig i huvudet på honom.

Tycker han är bättre med puck och förmåga att hålla i den och vara kreativ samt bättre passningsspel/spelsinne än vad jag trodde.

Tänkte först att en sniper med bra fart skulle lira med Dick/Woods när alla är friska. Men med spelet han visar upp är jag tveksam, tror det blir lite för lika Woods i spelsättet och för mycket hålla puck med dem i samma kedja.

Tror vi får ut mer av laget ifall han får ha en roll liknande woods fast i en egen kedja.

Med alla tillgängliga skulle jag nog tänka att vi ställer upp såhär.

Aagaard-JD-Woods
Halloran-Vela-Niderbach

Kommer sedan Werner in så har vi ett lyxproblem, en av dessa riktigt duktiga spelare måste flytta på sig från topp6 och undra ifall inte Niederbach är närmast att flytta på sig då. Kanske kan han ta Mannbergs plats i tredje så vi får in lite mer offensiv med Södergran och AP.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey -Västerås IK 2023-01-29
Rytter: Jag tycker Niederbach fungerade riktigt bra med Mini-Werner. Jag står fast vid min gamla uppställning, även om det kan kännas bortkastat att inte nyttja Vela som center:

Woods - Big Dick - Vela
Wernblom - Niederbach - Halloran
Aagaard - EJK - Sveningsson/Södergran
Ohlsson - AP - Mannberg/OP

Tror detta lag skulle bli grymt jobbigt att möta i ett slutspel.

Aagaard är bra med Woods och Dick _men_ han är även bra med EJK. Jag kommer med en dåres envishet tjata om att de ska återförenas.
Låst ämne