1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2459030

Sv: Apropå ingenting...
Ozzy:

Jag kan tycka att han höll en jämnare nivå i t.ex IKO. Man kan bli lite förblindad av spelare som Schilkey och Pooley han hittat.

Men sedan finns det ett stort antal spelare som troligen kostat en del och varit tänkt som profilvärvningnar men som inte alls varit tongivande och stjärnor i serien och levt upp till förväntningarna.

Det är en myt att alla spelare PK tar in är billiga och presterar bättre än förväntningarna. PK är precis som alla andra sportchefer han lyckas med några och misslyckas helt med andra värvningar t.ex.

Endre - En av seriens hetaste målvakter när han värvades, var på glid till SHL. Lyckades inte alls i löven.

Tyler Nanne - Ett riktig fiasko som gjorde 8 matcher innan han drog

Ryan Gropp - En spelare man trodde mycket på då man fixade in honom under konstiga former trots gällande kontrakt.

Felix Girard - Värvad som en spelare högt upp lyckades inte alls vara ledande och skapa poäng, mer att han åkte runt och var sur och tog idiotiska utvisningar.

Francis Perron - Värvad som en stor offensiv stjärna men lyckades inte alls 0.58PPG och -10 är för dåligt för en ledande spelare, finns många svenska billiga spelare som hade lyckats med samma.

Connor Ingram - En av de sämre målvaktsvärvningarna, droppen blev när han spelade en 2:a på Mora

Teemu Eronen - Togs in från SHL och Växjö, rätt dyr och troligen hade man förväntat sig bra mycket mer av honom.

Erik Ullman - När han anslöt var han en eftertraktat poängback som gjort mycket poäng i ett svagt västervik. Lyckades inte alls i Löven och fick lämna under säsong.

Daniel Norbe - Invärvad från SHL och var på förhand tänkt som en riktig poängback på denna nivå, levde inte alls upp till förväntningar och prislapp och lämnade efter säsongen, var stundtals bänkad.

Grant Besse - Min personliga favorit, beskrevs som en vinnare av poängliga då han gått bra i tyskland. Blev 8matcher och 2poäng innan han fick kicken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: givetvis har han också precis som alla andra sportchefer misslyckats med en del spelare , Men vad jag menar är att han har inte misslyckats för löven är ett topplag i as sedan han kom in det går inte att snacka bort sen har han naturligtvis haft pengar för att kunna värva men det har alla andra sportchefer också haft som har varit topp 2, och snacket om att han värvar så jäkla mycket billigare än någon annan tror då i alla fall inte jag på, mengirard tycker jag faktiskt inte var en floppvärvning tvärtom en väldigt nyttig spelare dock ingen poängspruta men även dom är viktiga, obs min personliga åsikt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Han misslyckas med en del värvningar men han bygger ändå lag som slåss i toppen vilket jag tycker är en indikation på att han vet vad han sysslar med. Men som som du skriver alla sportchefer går bet eller basse kanske det heter 🤣

Sen denna säsong är han sidsteppad av spelare som av olika orsaker hellre väljer MoDo men skulle kunna bli det motsatta nästa säsong.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Ryan Gropp verkar ha hittat formen i Tingsryd och Ullman gör det skapligt i Hästen.
Kommentera