1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483641 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2460773

Sv: Apropå ingenting...
hompa90: Jag är faktiskt inte jätteförvånad även fast jag inte lagt märke till den statistiken tidigare.
Tycker det kastar lite vatten på min kvarn om att Modo inte på länge varit ett riktigt slutspelslag och Karlskoga är väl det lag som anammar slutspelshockey från dag1 mest i denna serie, man spelar tufft, småfult, grisigt och mycket bök och ryggsäckshockey.

Ikväll hoppas jag inte nödvändigtvis på ett bländande spel eller att Modo åker med svinhög fart hela matchen utan ikväll vill jag att man går tillbaka till grunderna som gjorde oss så fantastiska denna säsong, ligga rätt i banan, bättre avvägningar framförallt i offensiv zon och ett resolut försvarspel med mycket fysik är det jag vill se.

Sen blir det kul att se Tex på bänken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag tycker att BIK inte alls spelar som Bofors längre. Man spelar inte alls särskilt grisigt som för några år sedan, utan spelar en helt annan hockey än när Berglund, Wessner och de andra var ledande. Man ligger långt ifrån botten av fair play längre heller.

Det känns som att många odlar den myten, men jag tycket inte att den stämmer. De är svårspelade med två bra målvakter och ett defensivt system som alla kan. Man bjuder på ganska få målchanser och jobbar väldigt hårt helt enkelt.
Kommentera