1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483641 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2460779

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag tycker att BIK inte alls spelar som Bofors längre. Man spelar inte alls särskilt grisigt som för några år sedan, utan spelar en helt annan hockey än när Berglund, Wessner och de andra var ledande. Man ligger långt ifrån botten av fair play längre heller.

Det känns som att många odlar den myten, men jag tycket inte att den stämmer. De är svårspelade med två bra målvakter och ett defensivt system som alla kan. Man bjuder på ganska få målchanser och jobbar väldigt hårt helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Man spelade nog grisigare förr helt klart med dessa spelare i laget men Karlskoga har alltid byggt sitt spel på tuffhet och klassisk slutspelshockey på dessa element. Fairplay ligan säger egentligen ingenting, bara för att man spelar slutspelshockey som är mitt ursprungliga påstående så betyder det inte att man sitter i utvisningsbåset.
För mig är slutspelshockey småfult, tjyvsmällar, bök och stök samt ett stort psykiskt spel, det är signifikativt med Bik Karlskoga det senaste 5 åren och alltså ingen myt, innan Modo spelade As har jag ingen vidare koll på dem.
Kommentera