1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481373 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2461403

Sv: BIK Karlskoga - MoDo Hockey 2023-02-03
Rytter: Det gnälls på dommarinsatsen till 99% här inne varje match samma sak idag. Visst nån är billig absolut så är det i de flesta matcher åt bägge håll eller så missar dom åt bägge håll eller så blir något lag drabbad hårdare men jämnar ut sig under en säsong. Men hade vi gjort 3-1 innan dom gjort 2-2 hade vi vunnit. Vi saknade ej lägen men är alldeles under isen med effektiviteten. Förra matchen mot KiK skulle vi avgjort i första perioden. I slutändan handlar det om att gör du mer mål skapar du bättre förutsättningar för att gå segrande ur matcherna.

Man kan absolut vinna med 1-0 som du säger men jag går ju hellre in för att döda matchen med ett par måls marginal en försöker spela på 1-0 ledning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BIK Karlskoga - MoDo Hockey 2023-02-03
Dundee: Gnälls varje match på domarna? Har du varit här senaste 3 månaderna. Gnälls sällan på domarna här, åfan att man gnäller en match. Kollade du på matchen idag så är det orimligt att du skriver detta. Vi förlorar bara pga domarna idag.
Kommentera

Sv: BIK Karlskoga - MoDo Hockey 2023-02-03
Dundee:

" Det gnälls på dommarinsatsen till 99% här inne varje match samma sak idag."

Nej där har du faktiskt fel, rent generellt rycker jag det gnälls ganska lite sett till hur värdelösa domarna är. Möjligen enstaka användare som kommenterar och repeterar det omgång efter omgång.

Men det är aldrig som det var idag, att i princip alla håller med att detta vara en katastrof och en stor anledning att vi inte fick med oss poäng.

Och gnället idag sker med all rätt domarna var värdelösa.

Med ditt sätt att se det så ska aldrig en målvakstavla kritiseras, ett misstag av Bernhardt ska lämnas okommenterad eftersom det inte ska spela någon roll. Problemet är ju att man inte gör fler mål än motståndarna.

Vilket tråkigt diskussions forum där man inte ska diskutera händelser under matchen och har det påverkade utgången.

Alla kan ju vänta till efter matchen, kolla resultatet och gå in och kommentera ifall vi var mentalt starka eller inte, samt ifall vi gjorde mer mål än motståndarna eller inte.

Lika väl som att Guden eller Bernhardt kan ge bort en match så kan domarna det med, och det hände tyvärr idag. Första gången jag känner såhär under säsongen.
Kommentera

Sv: BIK Karlskoga - MoDo Hockey 2023-02-03
Dundee:
Håller med, det läggs åt h-vete för mycket energi på domarna. Det har det alltid gjorts, sen urminnes tider.
Kommentera

Sv: BIK Karlskoga - MoDo Hockey 2023-02-03
Dundee: 6 - 14 i utvisnings minuter.
Kommentera