1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481254 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2461503

Sv: BIK Karlskoga - MoDo Hockey 2023-02-03
Robin Ztorken L: Skulle Karlin sätta dom i rätt omgivning så skulle det se betydligt bättre ut.

Berg med Brickley är endast bra tillsammans när Berg är fysisk i sitt spel och smäller på, det köper Brickley den tid han behöver för att lugnt och säkert göra något bra med pucken eftersom han är väldigt långsam och har ett nästan komiskt dåligt första pass.

Vela har jag förklarat varför han inte skall centra 2 spelare som är i direkt behov av en puckskickligt center (läs Sundström/JD) , Vela är en Olof Mellberg i den bemärkelsen.
Niederbach ser bättre och bättre ut men det måste vara frustrerande svårt att bygga något som kallas spel när Sveningsson åker i 110 runt runt utan någon som helst tanke och framförhållning och nu när Haloran kommit in med massa fart så blir det ännu svårare att hålla ordning.

Men Karlin kommer inte ändra något, han har sin idé och det får man väl applådera och stötta även om man ibland inte alls förstår hur dom tänker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BIK Karlskoga - MoDo Hockey 2023-02-03
Gavelo: Vi värvar fagervall! Älskar din positivitet! Jag hoppas att du mr.facit har fel. Annars kan vi kröna dig till den som vet mest!
Kommentera

Sv: BIK Karlskoga - MoDo Hockey 2023-02-03
Gavelo: Vem ska Karlin sätta i andra formationen då istället för Sveningsson? Södergran? Som är ännu sämre på att använda dina medspelare?. Säg gärna vem Karlin ska sätta i andra formationen istället för Sveningsson.
Kommentera