1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2462923

Sv: BIK Karlskoga - MoDo Hockey 2023-02-03
Ozzy: För mig vore det en enorm skräll ifall inte Löven går upp. Helt ärligt känner jag att vi hade större chans ifjol. Jag menar, helt ärligt... Om man kikar vilka forwards som var dominanta i Björklöven ifjol... Visst, Axel Ottosson var duktig, men efter det?

2. Olle Liss
3. Christopher Bengtsson
4. Gustav Possler
5. Alexander Wiklund

I år är Bengtsson på 7:e plats i interna poängligan, Possler på 9:e och Wiklund på 12:e. Det säger en del om den bredd Björklöven har i år. Och detta _trots_ skador på Lindgren och Olofsson, som garanterat hade legat i toppen av poängligan annars.

Utöver det har ni en av seriens bästa målvakter. Förstärker ni truppen med ytterligare två spetsspelare har jag ytterst svårt att se vad som skulle stoppa er. I ärlighetens namn skulle det inte förvåna mig ifall ni går rent genom slutspelet.

Hoppas såklart jag har fel, men jag kommer sätta en fet slant på avancemang för Löven. Tycker det känns mer givet än HV71 ifjol eller Timrå året innan...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BIK Karlskoga - MoDo Hockey 2023-02-03
Bad_Brett: Jag tycker att det till viss fel beror på att de spelare du nämner inte kommit upp i samma klass. Wiklund är en skugga av sitt forna jag. Både Possler och Bengtsson har väl haft skador.
Det är lite som att säga att vi är mycket bättre då en spelare som Sveningsson ligger längre ned i interna poängligan, dvs en sanning med modifikation

Jag tycker fortfarande att vi i våra bästa stunder är det bästa laget och hoppas med en dåres envishet att vi kommer tillbaka till det spelet.

Dock får vi inte spela på Lövens villkor om vi möter dem.
Kommentera

Sv: BIK Karlskoga - MoDo Hockey 2023-02-03
Bad_Brett: Vet inte om jag skulle kalla det bredd hos Löven när fyra forwards har stått för nästan hälften av alla deras mål. Rahimi leder med 4 mål internt hos backarna.

Tycker de påminner mer om oss 19/20 då vi hade en superkedja som drog hela lasset.
Kommentera

Sv: BIK Karlskoga - MoDo Hockey 2023-02-03
Västerås sparkar Paananen och panikvärvar en finne. Det har man varit med om förr. Kommer inte sluta bea
Kommentera