1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479945 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2463757

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nu säger jag inte att Vejdemo är dålig men man ska inte stirra sig blind på några NHL matcher. Det betyder inte att han är på gränsen till å va en NHL spelare. Draftade prospects får princip alltid lite matcher i NHL om dom gör det hyfsat bra i AHL laget. Sen har Montreal fått mycket kritik för hur dom utvecklar och hanterar sina prospects. Vägrar skicka ner dom till AHL laget när det är tydligt att dom behöver det, skyndar på sina prospects, klumpiga uttalanden i media etc. Så Vejdemos NHL matcher ska man inte lägga så stort värde i, han har mest blivit uppkallad när Montreal har haft mycket skador.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Oavsett måste han vara närmare NHL än de som pendlar till ECHL som är det vanliga för nordamerikanska spelare som går till allsvenskan. Får han igång kroppen är det defintivt en toppspelare i ligan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Skrev och prövade få svar av VD i hockeyallsvenskan, Gabriel M. Angående situationen om 2-2 målet borta mot BIK i fredags.
Uppladdat:

450x300-allsvenskan.pngallsvenskan.png

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tungt år för DIF, värvar in en ny spelare och en annan går sönder på träningen samma dag ( Jonathan Lekkerimäki ) 2 månader pga fot
Kommentera