1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482391 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2469857

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Tyler Durden: Det är mycket som går fel just nu. Sedan kan man ju undra över hur tränarna tänker när dom ser bristerna att man ej vågar testa något nytt. Det kan ju knappast bli sämre en vad vi uppvisar just nu.

Jag har verkligen svårt att se man ska kunna vända denna spiral och tagga till rejält pågått på tok för länge nu utan man bryter något mönster och markerar att det ej är acceptabelt. Man måste våga bänka spelare och prova nya uppställningar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Dundee:

Vem ska vi bänka och varför? Vem är sämre än någon annan just nu?

Det ska alltid hittas syndabockar på individnivå tycker det är ett självförtroende problem främst. Känns lite osmakligt att bänka någon och peka ut den spelaren när det är hela laget som ej är på topp.

Ändra i kedjorna javisst, men tror vi det blir bättre när alla saknar självförtroende och få gör skitjobbet och vågar in på mål. Jag tror tyvärr det skulle se likadant ut med nya formationer pga att självförtroendet saknas på många.

Det har gått tungt med målskyttet och då letar man svåra lösningar, håller i pucken lite för länge osv, som effekt av detta går tempot ner och vi tappar lite fart.

Vi skulle behöva lite medstuds då tror jag det lossnar på många håll. Woods skulle behöva ett mål, likaså Halloran, Niderbach skulle behöva göra poäng.
Låst ämne

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Dundee: Vad sänder det för signaler till laget när man bara rullar på i absurdum och verkar tror på mirakel!?!

Snälla Karlin, hör bön, ändra om i laget!
Låst ämne

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Dundee: Det har säkert nämnts här men när kommer Kingman tillbaka?
Låst ämne