1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482280 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2470169

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Rytter: OP är den största besvikelsen utav alla värvningar Hinken/Karlin gjort. Minns hans slutspelsmatcher mot tiken när han lirade med västervik. Fan vad glad jag vart när Hinken presenterade pojken men det har gått över.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Gäsp:
Det är bara att höra på honom, OP, i pausintervjun. Totalt jävla oengagerad, citat "Vi får hoppas att det vänder nån dag" slut citat.
Han ska alltså vara MoDos energispelare.
Låst ämne

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Gäsp:

Precis! Inte ens mot löven ger han sig på deras stjärnor och jävlas. Han ska vara tätt på schilkey, Pooley och weigel, efter varje avblåsning ska han dra tag i dem och trycka en handske i ansiktet. Men man ser inget sådant.

I matcher som den idag är ju rollspelare viktigt, de kan ju ändra matchbilden genom att skapa energi och få motståndarna ur balans.

Jag är faktiskt mest besviken på spelare längre ner i laget, matcher som den idag är deras chans att visa sig viktiga för laget genom att få igång övriga. De är rollspelare av en anledning och har en plats i laget av en anledning.

Ingen förväntar sig att t.ex op, mannberg, södergran ska ligga bakom offensiven och avgöra matchen. Men de kan ju iaf försöka väcka våra stjärnor och störa motståndarna så våra stjärnor får mer ytor och motståndarna kommer ur balans.
Låst ämne

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Gäsp: alltså har hela laget åkt på typ IBS? Eller har man doserat träningen helt jävla fel?
Låst ämne