1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482261 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2470223

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
När Josh kommer tillbaka så ser jag gärna att man sätter ihop andra kedjan från ifjol. Den med Aagaard, EJK och Sveningsson för dom som inte kommer ihåg.

Tre anledningar
1. Nu när det är klart att Wernblom inte kommer så ser våran topp 6 faktiskt lite svag ut. Då blir det ännu viktigare att vi får ut max av det vi har. En som Sveningsson måste börja producera likt en topp 6 forward och dom två han trivs bäst med är Aagaard och EJK.
2. Aagaard var bra tillsammans med Josh och Woods i höstas men som Bad_Brett har visat så producerar han faktiskt bättre när han får spela med EJK. Aagaard är tillräckligt bra för att driva en egen kedja och bör göra det.
3. Vi behöver få upp EJK i laget, i alla fall enligt mig. EJK är en av ledarna i laget och ska vara på isen så mycket som möjligt när det ställs på sin spets. Nu lirar han i fjärde och även om dom har varit bra och inte är en traditionell fjärdekedja så får dom fortfarande mindre istid och har en mer utpräglad energiroll. Nej upp med han i laget. Det finns mer att hämta i EJK.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
modomille:

Hur skulle dom kedjorna bli, något sådant?

Woods-JD-Halloran
Niderbach-Vela-Södergran
Aagaard-EJK-Sven
Ohlsson-AP-Mannberg/OP

Nått sådant du tänkte?

Gillar detta bättre än att leka med AP som andracenter och OP i tredje, och vela I tredje.

Går ju även att köra vela som ytter i första, niderbach som center med halloran på kanten i andra.

Södergran får ju en konstig roll sett till att han knappt producerar men ska in i topp6. Men kanske han kan bli en powerforward som bär upp puck och skapar ytor åt mespelarna som är de kreativa.

För någon måste ju in i topp6 ifall vi tar ut aagaard och sven därifrån för att återskapa förra årets kedja.
Låst ämne