1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482058 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2470259

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
Rytter: Nästan tänkte så här

Halloran - Josh - Woods
- Tycker att man i alla fall ska testa Halloran med dessa två. Halloran har inte Aagaards styrka och intensiva spel men är speedig och klarar sig faktiskt rätt bra i närkamper. Borde därmed inte bli kramkalas längs sargerna.

Aagaard - EJK - Sven

Niederbach - Vela - Södergran
- Det här är kedjan som jag är mest osäker på. Är Niederbach sämre som ytter? Ska Mannberg spela istället för Niederbach? Men vi behöver en tredjekedja som är någorlunda farlig framåt så jag väljer Niederbach framför Mannberg. Vela och Södergran får spela här då dom andra kedjorna är rätt glasklara i min bok och dom kan bilda en stark fysisk duo.

OP - AP - Ohlsson
- AP borde kunna kliva in i den här kedjan utan några större bekymmer. Han är som klippt och skuren för fjärdekedjan. Bidrar med en fysik som EJK kanske inte gör. Jag vill att OP ska ta plats på fyra kedjor även om han inte är så bra just nu. Vi behöver all tyngd vi kan få.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna IS - Modo Hockey 2023-02-15
modomille:

Ja det där är något jag tror skulle kunna funka.

Sedan kan man hålla öppet kring andrakedjan, antingen blir det Velas enhet eller EJK:s enhet. Hetast för dagen får ökad speltid.

Men egentligen är det skitsamma vad man gör just nu, det viktiga är att få tillbaka självförtroendet hos våra spelare. Utan självförtroende är alla spelare rätt värdelösa.

Hoppas vi kan göra en äckligt disciplinerad insatts mot SSK, drömmen vore typ en stabil 3-1 seger. Där vi sätter våra lägen och spelar tätt i mittzon och defensiven. En krigarseger kan ge självförtroendet vi behöver för att bygga vidare från.
Låst ämne