1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482483 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2474740

Sv: HC Vita Hästen - MoDo Hockey : 2023-02-18 18:00
Tyler Durden: Niederbach är vårat klart bästa ”nyförvärv” och extremt omtyckt av Hinken, dock är han ung och orutinerad så det är väl heller ingen man kan luta sig emot för mycket när det blåser. Än.
Vela och Brickley har väldigt mycket att bevisa, Vela hänger inte alls med när tempot skruvas upp och Brickley blir för lätt stressad, dock har dom båda storleken vilket kan bli viktigt i täta brunkmatcher i slutspelet.
Haloran får inte ut någonting men samtidigt så måste han få samma chanser som övriga nyförvärv så där får vi ge han mer tid.

Men kortfattat har inte Hinken levererat några storheter direkt och stämmer man av mot deras prislappar så blir Hinkens scouting icke godkänt.

Nu gäller det bara att försöka spela av serien och placera oss topp4, sedan är det bara att ta en match i taget och hoppas vi tar oss till semifinal.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HC Vita Hästen - MoDo Hockey : 2023-02-18 18:00
Gavelo:

Nej Niederbach är inte vårt bästa nyförvärv utan en av de större besvikelserna.

Du själv håller ju honom som en offensiv spets och det är där han ska bidra, han har 12p på 26 matcher och 0.46 PPG.

Vela som du såg som en defensiv brunkare för tredje/fjärde har 11p på 18m och 0.6 PPG.

Med dina egna förväntningar på vad spelarna ska bidra med i laget måste ju Niderbach vara en flopp och Vela en succé.

Sedan är det jobbigt för Niderbach för då han inte bidrar med poäng som tänkt så har han inte mycket att komma med, han är svagast i defensiven av våra centrar samt svag på tekningar. Jag tycker han ska gå ytter så vi gömmer hans svagheter mer, han får då en friare roll.

Av våra värvningar tycker jag Vela varit bäst, bidrar med fysik och tyngd samt gör sina poäng.

Halloran skapar och skapar men får inte utdelning i poäng, men som poängspeöare måste han upp och producera för att få godkänt. Har väl 2.5 PPG med lööke logik.

Brickley blandar och ger, gjort bra matcher men även djupa dalar. Ej godkänd i dagsläget. Kan han jobba sig upp och bli jämnare och ta bort dipparna så blir det bra.

Niderbach kan inte få annat än underkänt. Tänkt som producerande spelare men lyckas inte. Leder inte sin kedja kväll efter kväll. Funkar inge vidare som center. Sist han var här hade han 0.6ppg och 9p på 15m. Kan inte fatta att någon tycker att han motsvarat förväntningarna och varit vårt bästa nyförvärv.
Kommentera