1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481562 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2479105

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : 2023-02-24
Rödluvan: Det där får du inte skriva. Man får ej vara negativ här. MoDo är ju bäst i ligan och Löven har bara tur som hämtat ikapp arton poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : 2023-02-24
Dexter : Garpenlöws gnäll i mediagav resultat
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : 2023-02-24
Vi måste få till en smartare koncentration varifrån vi tar eller försöker ta våra avslut. Jag önskar att vi skulle försöka få våra passningar att skära och nå fram till spelare tre meter från mål i stället för trettio cm. som vi försökt i tjugo matcher.'

Blir man tvungen att varje gång lägga in pucken bara cm. framför motståndarmålvakten har man redan kommit för nära för att ens passa.

1999 hade vi två tvillingar som försökte det en hel finalserie mot Brynäs. Det fungerade inte mot en målvakt som var som ett strykjärn efter isen och två spelare som inte klarade av att lyfta pucken mer än benskyddshöjd över isen.

Jag känner att jag återupplevt det fenomenet hur längs om helst nu med en viss olikhet.

Vi gör mål på två sätt. Via Bernhardt och drag/handledsskott långt ifrån. Eller när forwards tar avslut minst ett par tre meter från mål.

Jag ser inga styrningar trots att Bernhardts skott verkligen är ypperliga för att styra. Har vi styrningar framför mål den här säsongen ens?

Sen skador på Dickenson känns det som att ingen gjort mål så nära som inne ifrån målområdet. Ändå så är nästan alla våra avslutsförsök därifrån.
Kommentera