1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481252 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2501251

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Bad_Brett: Gulevskis ska inte lastas för förlusten idag, men i denna match blev det smärtsamt tydligt hur dåliga händer han har. Hans plockhand är ju bedrövlig. Kan vara något positivt om det blir en lång serie mot AIK, för då kan man kanske spela Tex i form. Tror inte att vi går upp med Gudlevskis i mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Snipan: Gudlevskis usla plockhandske har jag inte märkt förut. Är det så här illa så känns det helt hopplöst.

Själv har jag starkt kritisera Gudlevskis stans som erbjuder motståndaren mer öppningar än stängda möjligheter.

Nu verkar ju Guden vara an med den typen av stans och chanser som må komma för rädda skott kan han ju ändå.

Tyvärr så är det i nästa fas problemen kommer. Returerna är tammefan omöjliga för alla att förutse. Hur skall försvarare bete sig när pucken alltid kommer ut slumpmässigt och dessutom nästan alltid i den farligaste zonen? Alla kan ju inte vrida sig som om de vore någon encellig amöba.

Däremot. Jag har i något inlägg befarat att Gudlevskis skulle kunna bli den avgörande faktorn att vi förlorar den avgörande matchen till SHL. Den risken har för mig sjunkit. Två positiva orsaker. Guden börjar verka mer skolad. Mot slutet har han nästan sett ut som en solid målvakt. Har vi en målvaktstränare som impaktat? Försvaret verkar ha anpassat sig något till det oförutsägbara.

Den andra avgörande faktorn att min negativa känsla att just Gudlevskis skall vara den negativt avgörande faktorn till ett fiasko i slutspelet för Modo. En ökad konkurrens: Näsén/Bernhardts passningsspel är genialt, men börjar att luta mot idioti. Skall Guden vara den som räddar alla deras direkta frispelningar till motståndarna? Verkar orättvist.

Woods. som påminner om Linus Omark när det gäller att täcka pucken har helt tappat självförtroendet och kompetensen gällande det. Han är uppenbarligen hämmad av sin skada fortfarande. Dessutom behöver han en bra partner. Vafan tog Josh vägen? jag tror inte på en positiv utveckling här redan den här säsongen. MoDo har nog aldrig haft så otur på sina bästa spelare.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Jaha, var OP tillbaka idag? Såg han inte.
Kommentera