1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484033 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2505101

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Tarasov: Ingen lövare säger väl något om tacklingen för det finns inget positivt eller går att försvara den på något sätt. Då är man tyst.

Jag själv konstaterande att han kan bli anmäld eller så frias han. Diciplinnämnden är ett lotteri där ingen röd tråd eller bedömning är konsekvent alls.

Det som däremot är sjukt att Västerås jävla klubbläkare börjar anmäla hit och dit. Om inte ligan hade tillräckligt med problem och förtroendekris som blev det genast ännu värre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Greg P: Det håller jag med om. I förlängningen är det riktigt knepigt att läkaren gör anmälan. Det borde inte gå, den 'möjligheten' kommer nog tas bort/försvinna.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Greg P:

Fast är det inte referensgruppen och Wessner som ligger bakom förtroendekrisen och nu gör den värre?

Det är ju rätt uppenbart för alla att det är en tackling värd att granska, och Wessner själv säger att han missar den och det borde varit 5+GM. Varför anmäler han den inte så de får titta på den i disciplinnämnden?

Vill man vara konspiratoriskt så är det för att skydda sig själv, han missar den på isen och hur ska det då se ut ifall de anmäler den i efterhand, det är ju som att säga att man inte klarar av jobbet och fånga situationer på isen.

Jag tycker det märkliga här är att den inte blir anmäld av referensgruppen eller Wessner, inte att västeråsklubbläkare anmäler den.

Det viktiga är att den hamnar på disciplinnämndens bord sedan hur den kommer dit är rätt så mycket skit samma.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Greg P: Ove är bara glad att det står 2-1. Man kunde ju ha varit Timråit.
Kommentera