1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2506473

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Steken84: Varit inne på det förut vi har seriens kanske skickligaste lag. Men I ett slutspel handlar det om kamp grisa spela fysiskt inge skönspel. Vi försöker spela fin lir och det funkar ej. AIK har bättre spelare för slutspel en vad vi har. Vela är väl egentligen den enda som spelat lite slutspelshockey och går in i närkamper bökar stökar är upp i ansiktet och tjafsar.

Försvars mässigt saknas en rejäl defensiv back General som kan rensa och spela fysiskt framför mål det ska göra ont att stå framför mål nu är det bara lite petande och Aik kan parkera fritt hur som helst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Dundee: det kanske blir AIK- DIF som slåss om Shl- platsen
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Dundee: Har så svårt att fatta hur det kan ha blivit så här. Vi ledde serien med 18 poäng och lyckats tappa ALLT. Inte bara poängen men också passningsspelet och produktion från våra bästa spelare. En sak är tydlig och det är att ballongjäveln sprack när vi torskade två raka matcher, den där förlusten mot Löven innan nyår blev oerhört kostsam. Och med Dickinson är vi ett lag, utan honom är vi ett helt annat.
Det är så jävla förbannat att det ska vara något varje år. Är i stort sett tradition i HA att serieledaren går upp, och det känns som att vi borde göra med tanke på hur dominanta vi varit stora delar av säsongen. Men allt är bortblåst, tyvärr.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Dundee: Jag tycker att det beror på Att vi sänker oss till AIKs nivå. Man såg inledningsvis och egentligen till stor del i första att vi är mycket bättre än dem når vi låter pucken göra jobbet, hjälper varandra och åker mycket skridskor. Låter vi de ta ned tempot som vi nu gjort, så tappar vi vår överlägset största styrka.
Kommentera