1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481542 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2507515

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Rejal:
Lyssnande på Rinkside nu på morgonen och fick bekräftat det man såg på tv, hur modospelarna såg hålögda ut i båset, skärrade. Det saknas en eller flera pådrivare, en sorglös jävel som kan gapa och jaga igång sina medspelare. Ledarna försöker men ingen av dem är ju heller nån riktig pådrivare som personer, utan alla har samma personlighet, lugna och analyserande. Ifjol hade vi Sylle men han höll ju tyvärr inte spelmässigt.
Klarar vi aik kommer det här problemet ändå fortsätta resten av slutspelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Saleva: Det här syntes tyvärr lång väg redan i slutet av december och det är ett återkommande tema i MoDo. Det ska vara snyggt och närmast nonchalant. Det finns inga elakingar som klarar när det blir grit och blir svart i ögonen som exempelvis Svartvadet, Skröder och Susse. De spelare som borde kunna ta en sån roll lyckas bara gå över gränsen och dra på sig avstängningar.

Så håller med om din slutsats, lyckas vi slå ut AIK så kommer det bli än tydligare i nästa steg. Jag är så otroligt besviken på hur matchen genomförs igår.

Sen är vår målvaktssida alldeles för svag som också varit en oro.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Saleva: Jo, men OP kan vara den spelaren tror jag. Lite jobbigt att han inte är ledande på planen alls för närvarande. Det märkliga är ju att även sådana som Aagaard och EJK som kan snacka för sig verkade tagna av stundens allvar.

Ta ett möte med högt i tak och snacka ut. Kanske till och med utan ledarna. Bara bestäm er, för spelmässigt ska vi dominera de här matcherna.
Kommentera