1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474668 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2507926

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Robin Ztorken L: MoDoiter i ett nötskal:

Hösten: - Vi är bäst! Woohoo! Inget kan stoppa oss!

Vintern: - Bättre att svackan kommer nu än i slutspelet! Det är inte nu vi ska vara bäst, det är i vår!

Våren: - Vi var överlägset bäst i höstas och vann serien! Vi överträffade alla förväntningar trots att blev förnedrade av tabelltian i kvartsfinalen! Folk hade tippat oss femma! Haha! Slutspel är ändå inte kul, roligare med silly season! Och vi hade sådan enorm otur med skador, omöjligt att vinna utan Big Dick!

Finns en enorm losermentalitet, där man konstant letar bortförklaringar och små ljusglimtar istället för att ställa rimliga krav.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Bad_Brett: Vi var nedtränade i slutet av januari enligt coacherna här 😂

Nej såklart var vi inte nedtränade, det är bara ursäkter , vi tappade 2 då heta spelare och fick värva in spelare som behövde tid att acklimatisera sig, allt det samtidigt som Ssk, Mora, Dif mfl. sakteliga blev bättre och bättre, vi hade vunnit ”för mycket” på hösten , många matcher där vi kanske inte förtjänade segern och när det andra laget kom upp i tempo så blev vi avslöjade på många punkter.
Tabellen efter jul ljuger tyvärr inte.

Missförstå mig rätt, Modo är ett riktigt bra lag, en av dom bättre men vi saknar nog lite slutspelsspelare och det har jag sagt hela säsongen, men kan vi krångla oss förbi AIK och får möta Mora i semin så finns det chans på final, får vi möta ett nytt tungt lag som Ssk så vetetusan om vi orkar med en holmgång till.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Bad_Brett: Det brinner för mycket för att inte ha Dickinson som trettondeforward och spela honom i PP nästa match…
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Bad_Brett: Om Karlin förtsätter att skita i att ändra om i det sjunkand skeppet och inte börjar coacha blir det nog en verklighet.
Ut i kvartsfinalen, för AIK har hittat vägen att störa oss och är det klart bättre laget över hela banan, vi kanske äger lite mer puck men det hjälper inte mycket då dom är mycket effektivare än vad vi är.

En mycket avgörande faktor i en matchserie som denna är PP och Box och där är vi urusla och det är det som troligen kommer fälla oss i slutänden.
Har vi tur och ändå lyckas segra med detta ktassliga spel kommer nästa motståndare äta upp oss med hull och hår...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Bad_Brett: Ingen kommer vara nöjd med säsongen om vi åker nu i kvarten, absolut ingen.

Här har du ett rimligt krav, kom till matchen imorrn!
Kommentera