1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2509420

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Tarasov: Hur gammal är Näsén, 27-30?? Har han inte lärt sig ett mikrogram om hur man spelar försvarsspel vid det här laget, så kommer han inte heller att göra det nu!!

Du kan inte stöpa om människor i den åldern. Enda lösningen är att ersätta. Fast nu är ju Hinkens och Karlins filosofi att ha spelskickliga backar, och då får vi köpa det.

I Allsvenskan betyder tyvärr i 9 fall av 10 att "spelande" backar är usla defensivt. Backar som kan hantera både offensiven och defensiven spelar inte i Allsvenskan, dom spelar i SHL eller högre.

Jag tror att Gradin, Karlin,Holmström, och Sundell måste sätta sig ned efter säsongen, och ta sig en rejäl funderare på om det är den här filosofin som ska gälla om vi vill ta oss upp till SHL?!

Tycker att Karlins gnällande efter förluster, och jag hör nu Gradin också, om att vi spelar för komplicerat bakifrån, att vi håller pucken för länge, inga snabba första pass, faller lite platt faktiskt, för kritiken efter matcher har låtit exakt likadan under hela säsongen, som jag nämnde här ovan. För det är ju faktiskt Gradin/Karlin som satt ihop truppen på det här sättet, dom vill ju uppenbarligen ha överkonstruktiva backar. Och då får man ju ta att det ser ut såhär!

Det har väl framgått vid det här laget att jag personligen tror att vi måste ha in en 2-3 backar som är relativt storväxta och kan hantera defensiven först och främst. Sedan tror jag att vi måste komplettera forwardssidan med en 2-3 stora, fysiska, jobbiga forwards a la Oskar Nord, Emil Alba.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Confusius: Är det konstigt att MoDo, Västerås och Västervik är de som haft flest femmor? Det är helt enkelt de tre lag med sämst disciplin och också de tre lagen som jag anser ledningen inte agerat när spelarna tagit dumma utvisningar, satt laget i skiten med för svårt spel och inte gått in fullt i situationer.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Confusius:
Att lära honom slå en pass framåt istället för i sidled tycker jag inte skall omöjligt och jobba mer med fötterna.
Kommentera