1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484174 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2509815

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Chamez: Är det inte just det som händer när man uppmanar sina spelare att spela "fult", att skaderisken ökar något enormt???

Varför bagatelliserar du det? Tycker du att det är den här vägen vi ska gå i svensk hockey? Är det sådana här ledare vi ska?

Hur ska vi ha det i slutspel? Ska vi ha ett inbördeskrig för diverse psykopater, eller ska vi faktiskt spela sporten ishockey??

Känns som att vi i svensk hockey anammat allt som var dåligt med NHL för 20 år sedan. Dom insåg ju dock att det inte var hållbart, och fick bort det.

Hoppas verkligen att media spinner på det här nu, men är tyvärr nästan övertygad om att dom kommer att göra sitt yttersta för att tona ner det.

Fatta om det varit Karlin som sagt det där, hade varit på löpet på både Aftonbladet och Expressen imorrn
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Confusius: jag bagatelliserar inte det på något sätt! Jag säger bara som det är. Blomqvist är ju en idiot till tränare som talar om för sina spelare att spela fult. Det säger ju en del om hans desperation och vilken tränartyp han är.
Spelarna är ju människor de med! Tror definitivt inte att en spelare avsiktligt skulle gå in och hugga sönder någon och riskera kraftiga böter och långa avstängningar. Det han menar är att gå ut och jävlas med dom. Ta en fight osv.. även om det KAN resultera i att någon blir skadad.

Det är sjukt tråkigt att han ska vara så desperat att han tar den vägen. Det är låg klass och helt onödigt i mina ögon men som sagt jag tror inte att det är så ovanligt som alla tror. Men de flesta kanske inte säger det helt öppet till hela laget
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Confusius: Han vet vad han sa, han sa samma sak på två språk. Att han ens försöker snacka bort det
Kommentera