1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482830 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2509889

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Confusius:

Precis, det är något fel inom svensk hockey när man är skitnödiga efter varje tackling men det är helt ok att spelarna uppträder som idioter efter avblåsning.

Att inte AIK drar på sig mer när spelet är avblåst är märkligt. De ska alltid starta nått skit, eller åka förbi och stå och tjafsa med vårt bås.

Man kan ta typ en unsportsmanlike efter varje avblåsning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Rytter: Det är något jag retat mig på sedan match ett. Åker vi in framför för att ställa oss mellan vår målvakt och deras spelare börjar de gruffa direkt. Sättet vi gör det på är inte bråkigt alls utan bara en markering, stå inte så nära. Inga handskar, ingenting, men svaret blir ALLTID att de försöker knuffa oss in i vår egen målvskt, 3 sekunder efter avblåsning.

AIK kastar sig på oss med handskar i ansiktet bara vi är 2 meter ifrån deras målvakt, konstant.

De ger sig på Sebbe och drar av hans hjälm, en spelare som är en riktig jävla gentleman. Likaså EJK.

Måste säga att jag är djupt imponerad av våra spelares kyla i detta och att avstå från att ge igen.
Bråket efter sargduell i hörnan med Ingman där han checkat fast en AIK spelare och ska åka ifrån där Ingman får en handske i nyllet bakifrån och får hjälmen avdragen är en så jävla fet extra tvåa på AIK. Ruskigt bra av Ingman att sätta idioten på plats. Man ser verkligen hur Ingman bara håller fast honom medan AIK spelaren försöker få in boxningar/handskar i ansiktet. Domarna måste se bättre vem som driver sådan skit och ta en extra tvåa oftare när det bara är en som driver.

Jag hoppas domarna tittar på matcherna i efterhand, för nog tycker jag vi börjar få mer sådana situationer med oss när vi är kyliga.
Kommentera