1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2510096

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
KB65: Blomkvist ordval var jävligt klumpigt, jag kan dock inte sluta fundera på Brickleys slowfoot på Bagenda med nacksving, Harald säger då, snyggt nackswing, Dellert fick sin karriär avslutad på det sättet inte ens 2 minuter, bara snyggt nackswing.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Janne G: De ger och tar båda två och Brickley vinner kampen. Det är inte snyggt men det är en konsekvens av AIK:s konstant smutsiga spel som toppas av Blomqvists uppmaning till våld som gör att det hela eskalerar än mer. Det är samma skit som Gath och Kristianstad ifjol. AIK har lagt ribban så tycker det är magstarkt att klaga på Brickley där
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Janne G: Nja detta var väl ändå efter er timeout? Uppfattar situationen som att Bagenda och Brickley gruffar framför mål. Bagenda drar av Brickley hjälmen och så kör Brickley ett nacksving. Annars hade Brickley tvingats byta.

Domarna måste helt klart bli bättre på att ta utvisningar för att dra av hjälmen när spelarna är tvungna att åka och byta. Det skapar ju en helt sjuk fördel för laget som drar av hjälmen om det andra laget måste byta.

Se förra matchen där Vela blir av med hjälmen vilket skapar ett friläge för er och utvisning för oss när Sven är tvungen att hoppa in i spelet tidigare.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Janne G:
Alltså med perspektiv tycker jag inte Blomkvist beteende är så allvarligt. Man får ta hänsyn till att det händer grejer hela tiden på planen och MoDo uppträder knappast snällt hela tiden. Ge och ta.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Janne G: det är ingen slewfoot. Bagenda går ju in i kamp och sliter av hjälmen på Brickley. Två på båda för roughing, eventuellt en extra två på bagenda som tydligt sliter av hjälmen på honom.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Janne G: Nu är det ju faktiskt så att det är AIK spelarna som trissar upp detta, efter timeouten så slutar ni spela hockey och fokuserar enbart på att grisa och spela ”fult”

Efter exakt varenda avblåsning så var era spelare på Modospelarna och ville tuppfäcktas och denna situation är precis en sådan.
Tex. så kommer Öhman in som 3:e man efter avblåsning 2ggr under samma byte och crosscheckar en motståndare i ryggen.

Jag försvarar inte brickleys tilltag men i detta fallet så får AIK skylla sig själva, det var exakt det här dom ville med sista kvarten.
Kommentera