1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480453 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2510136

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Hinken: Var väl för två säsonger sedan er coach säger i timeouten att gå ut och starta ett slagsmål med Hutchins i löven. Vad tyckte ni den gången, var det också över gränsen? Vara det ok med beställningsjobb då men inte nu?

Sluta älta det där nu, alla lag går ut och smäller på extra och ”investerar” för nästa match. Helt säker på att ni alla visste det sedan innan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Olle: Du ser ingen skillnad på en kollektiv uppmaning att spela fult för att matchen är över och att försöka provocera fram en fight i syfte att fixa ett powerplay?
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Olle: Eftersom Hutch är en av ligans grisigaste spelare som enbart åker runt och startar bråk så tycker inte alls jag det är fel att bjuda in sig till bråk med honom just för att bjuda upp till det han bjuder in till som det handlade om där och då, inget fult utan bara spela med i hans spel.

Alla lag går absolut in och smäller på för att investera, men det gjorde inte AIK, men var enbart ute efter att skada och förstöra, det är en tydlig skillnad om du frågar mig och det påvisade även domarna igår.
AIK Sista 15min, 41 utvisningsminuter , 1 game penalty och en misconduct från tränaren, det är inte att investera, det är enbart att skada och förstöra!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Olle: Vi visste att de skulle spela tufft och hårt. Smälla på vid varje chans.
Inte spela smutsigt.
Kommentera