1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2510181

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
J F K: Grisigt och grisigt. Jag kan tycka att Aagaard och Hunchins båda spelar lite oärligt. Tjuvnyp på motståndarna, kör ofta på målvakterna, kanske lägger sig lite enkelt, hånar motståndarbåset efter mål osv. Tveksam hockeykaraktär helt enkelt.

Wernblom, både den äldre och den yngre, kunde ju blanda bländande hockey med rena överfall. Jag har totalsågat Wernblom den yngre tidigare men tycker verkligen att han fått ordning på grejerna sista året/åren. Gör inte alls samma idiotgrejer utan håller på att utvecklas till en riktigt bra offensiv hockeyspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Olle: Här håller jag med, Aagaard är en dryg jävel som är en retsticka, dock är han kanske allsvenskans mest kompletta spelare sett till alla mätverktyg så man får nog passa sig att kalla honom gris även om jag förstår vad du menar.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Olle: Aagarad, hutching och Wernblom osv är ju spelare som sitt egna lag älskar och alla andra hatar. Alla vill ha några enstaka sånna spelare i sitt lag.
Domaren sätter nivån varje match och enligt domarna var det endast en spelare som grovt gick över gränsen igår vilket var Norin. Och då får man respektera det.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Ni kan tacka mig idag, gör när jag lirar på oddset så blir det ofta tvärtom....jag va förtvivlad efter 1:a så jag satte en 50-lapp på Gnaget och det hjälpte ju...🙂 Den bästa investeringen hittills 😅
Kommentera