1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2510277

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Olle: "det han säger är alltså att vi kommer inte gå för att vinna denna match utan vi ska försöka skada motståndarna och just den delen med skada är viktigt att hålla i åtanke då han inte säger det specifikt men om du definierar en clean tackling så är det en regelrätt tackling och då är motsatsen en ful tackling som medför skaderisk". Du väljer alltså att citera en halv mening för att få din poäng igenom det bevisar din karaktär, antingen kommer du med konkreta argument eller så slutar du bara svara
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
JoakimE: ”play dirty” är inte samma sak som att dela ut en ful tackling. Du läser in vad du vill höra i det citatet. Förstår inte var du hittar budskapet ”skada” i hela den här soppan.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
JoakimE: Blomqvist är en psykopat och skåning, han visar gång på gång vilken fruktansvärt oskön människa det är.
Började att döma ut publiken i Övik för att det inte låter lika mycket som alla testosteronstinna ultras på hovet, sen grinar han i media när han tycker domsluten går emot, sen beordra han laget att spela fult vilket tas ordagrant och sist så drar han på sig en misconduct när han gestikulerar åt domarna när han tycker Woods filmar efter en solklar crosschecking i ryggen helt utanför spelet (som AIK sysslat med i 5 matcher nu)

SEN står han och försöker skönmåla sig själv när han blir konfronterad i media efter matchen!

Jag hade skämts så in i helvete om Karlin varit hälften så satans puckad som Blomqvist verkar vara.
Kommentera