1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478714 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2510285

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Gavelo: När fan blev världen så lättkränkt?
Jag håller med om att det inte var snyggt att säga att man ska spela fult, det är otroligt klantigt och det är väll mycket möjligt att han får böter för den.
Att han däremot hyllar sina egna fans samtidigt som han pikar modofansen är väll knappast ett tecken på psykopat, eller tycker du att det är jobbigt att han påpekar det uppenbara att det är mer drag på hovet?
Att han försöker öka sitt eget lags chanser genom att sätta press på domarna, både i media och när han står i båset är väll smart av honom. Det är ju ändå AIK's enda chanser, enda stället de kan matcha modo är i det fysiska.
Tycker vi ska försöka uppskatta att det finns människor i ligan som försöker sätta färg och inte bara står med armarna i kors och svarar med den allra största portionen av klyschor och mediaträning, det bidrar till exponering och reklam och det behövs verkligen i allsvenskan om vi ska få mer tv-pengar i framtiden.

Sedan förstår jag inte vad det har med saken att göra att han är skåning?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
erjo:
Jag är skåning förtjänar hyllningar för det 😀
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
erjo: För mig är han en oskön jävel som han beter sig och jag är glad att inte Karlin eller någon annan i Modos ledarstab är lika pinsam.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Snackar folk fortfarande om den där jävla Blomqvist? Han gjorde inte ens någonting fel.
Kommentera