1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474677 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2510800

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Keriksson: Jag köper att man vill ha DIF-Löven i semi. Men jag vill fasen inte ha Modo-Mora! Det är så tråkiga matcher att se ifrån deras lada! blir inte alls samma upplevelse på tv därifrån. Jag tror inte dom är nå lättare att slå än DIF/SSK ändå. Dom kom ju trots allt 3a...

Semi mot DIF skulle vara en magisk serie sett till underhållning. Vi har gjort bra matcher mot dom och spelar väl bäst mot "spelande" lag. Enda stora hotet är ju deras målvakt som kan stjäla matcher.

Jag tycker Modo bör välja DIF eller SSK om dom lyckas gå vidare.
Eller tycker någon denna serie mot 10an gnaget har varit rolig och en "Walk in the park"??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
snowden: Ja, tänker bara att enda laget som kan tänkas slå Löven är DIF. Tror inte Mora har en chans, Jag tror tyvärr Modo är chanslösa i en final mot Löven så de måste bort i semi. :)
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
snowden: Carl Lindbom har ju dock knappast imponerat när han stått mot oss. Känns som Ante har scoutat honom bra och våra killar vet var dem ska skjuta. Ett praktexempel är ju när Riley la upp den i taket senaste matchen. Lindbom blir ofta väldigt låg så det blir stora ytor över axlarna.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
snowden: Jag tror att vi går på SSK eller Mora. Självklart. DIF har så mycket högre potential med bredare trupp, bättre målvakt och framförallt en rutin av den typen av matcher som slår de andra två potentiella lagen. Ja, det blir tråkigare att höra Moras målsjinglar och den där bedrövliga koskällan, men det får vi helt enkelt ta.
Mora har två bra kedjor, men målvaktsmässigt är man inte nära DIF. Man har ett mer strukturerat spel, men jag vet inte om det alltid spelar så gigantiskt stor roll i ett slutspel.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
snowden: jag vill se oss ta Dif i semi. Problemet är att jag tror inte vi kan ta löven i bäst av 7. Så för att ha en chans att gå upp får vi hoppas något annat slår ut löven. Ssk/mora/dif tar vi i bäst av 7
Kommentera