1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480541 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2512485

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
puffe: Tyckte AIK var helt slut i tredje perioden mot oss också. Har man som de lagen en tunnare topp, så blir det jobbigt att spela väldigt fysiskt hela tiden. Om AIK körde Gynge, Bagenda och några till väldigt mycket är det väl Liljegren, Pasic osv i SSK. Mora har inte heller världens bredd, men belastar inte sina toppar lika mycket tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
J F K:

En sak är säker, inget av lagen går lika hårt i press och närkamperna som AIK.

Visst SSK är tunga och kompakta men likt ett Bogren lag stressar de inte alls lika hårt som AIK, de vill istället hålla positionerna och laget kompakta, se till att hålla sig bakom pucken.

Mora spelar lite mer som oss där de vill spela sig ur situationerna och äga pucken. Har också bra struktur i sitt spel.

AIK var mer tuta och köra, vi klarade den överraskningen och tror inte Mora eller SSK behärskar detta typ av spel även om de vill, speciellt eftersom de varit spelförande lag hela serien.

Tycker både SSK och Mora backar hem betydligt tidigare med backarna än vad AIK gjorde, det ser ut att finnas rätt bra med yta i mittzon. Sedan om detta är pga att de är försiktigare nu i game 6 vet jag inte då jag inte sett så mycket av tidigare matcher.

Oavsett motstånd kommer det bli mer spel i semifinalen än kvartsfinalen gissar jag. Mora och SSK kommer bli tuffa men tror att våra styrkor kommer fram mer mot dem än i kvarten mot ett vilt kämpande och hårt checkande AIK.

Nackdelen ju att de har betydligt mer spets än AIK så det gäller ändå att se upp hela tiden.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
J F K: Blir bara med SSK seger i sjunde perioden och därefter samma historia i Mora.
Kan gynna oss väl, med en tröttkörd motståndare.
Sen kan vi hoppas Löven- DIF plågar ihjäl varandra i sju matcher med många efter övertid 😀😀😀
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
J F K: Mora kommer ha många blåmärken efter den här matchserien. De tunga SSK spelarna har smällt på i nästan varje situation i varje match. Nu håller vi tummarna för en lång förlängning.
Kommentera