1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481013 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2514146

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Johan Hedberg snackar:

"– Jag tycker att det är två lag som spelar ganska lika, med hög fart, vill spela med puck och vill spela offensivt Det var egentligen fyra jämna matcher som kunde ha gått åt vilket håll som helst allihop. Det var framför allt i början av säsongen som Modo var extremt effektiva på allt de tog sig för. De hade en enorm skottprocent, vilket ledde till deras långa streak och stora serieledning. Sedan har det jämnat ut sig under säsongen."

"– Vi vet att det här är det laget som alla har pratat om sedan säsongen drog igång som det laget som ska slås för att man ska ta sig upp. De har en ganska uttalad målsättning att de ska tillbaka. De har historien, de har ekonomin, spelarna, självbilden. Självklart går vi in i det här som extrem underdog, men med enbart positiva känslor och allt att vinna."

"– Även om det kanske inte är något man som tränare vill se med för mycket svängande fram och tillbaka ser jag hellre en fartfylld ishockeymatch där lag försöker spela. Jag tycker att Södertälje var väldigt destruktiva i sitt spel, vilket de kanske är byggda för också med den storleken på backarna. Modo vill vinna mot dig, medan Södertälje mer spelar för att vi ska förlora mot dem. Så visst, det kommer bli fart och fläkt mot Modo, det tror jag."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal Modo-Mora 2023
Älskar Sebbes svar till ÖA! 😄

”Sebastian Ohlsson tränade inte på is, men själv räknar han med att spela på lördag.
– Gör man två mål i en match behöver man inte träna, det är sedan gammalt, säger "Sebbe" och skrattar.”
Kommentera